RAPUJA TUNNELMALLISEEN ILLANVIETTOON

Loppukesän juhlien kiistämätön kuningatar on kauniin punainen ja maistuva rapu!

Miltä se vastakeitetty rapu maistuikaan? Vai muistatko paremmin jonkin hetken rapujuhlilta, kun ystävien kanssa yhdessä avasitte rapuja ja rakensitte rapuleipiä?

Rapujuhlat on varma tapa viihdyttää vieraita. Järjestä juhlat liiketuttaville tai kollegoille edustusravintola Ocean Viewissä, Auriga Business Centerissä. Uudet tilat takaavat tyylikkään tunnelman, jota vahvistaa upea merinäkymä Airistolle.

Kysy tarjous! Rapumenu

Sitten vain vieraat saman pöydän ääreen nauttimaan ja laulamaan!

Ravintola Ocean View
Auriga Business Center
Juhana Herttua puistokatu 21
20100 Turku

Varaukset ja lisätietoja:
tel. 050 4370998
auriga.FMS.FI@sodexo.com

 

 

 

Kesän aukioloajat

Aula:

Aulapalvelu avoinna kesällä 2.7-3.8.2018 ma-pe klo 8-15.

 

Ravintola:

Ravintola Fiskarholmen on suljettuna 2.7.-29.7.2018 välisenä aikana.

Opiskelijalinjastoa ei ole tarjolla 4.6.-10.8.2018.

Moment’to – linjastosta (local tai global) opiskelijoille lounasta spesiaalihintaan 4,95 €.

Varaa oma kokkikoulu

Nyt on mahdollista järjestää kokkikoulu Aurigassa. Kokkikoulu sopii esimerkiksi työporukoille, yhteistyökumppaneille, tai vaikkapa lisäohjelmaksi koulutuspäivän jälkeen. Menut voidaan teemoittaa maateemoilla (esim. Italia, Aasia jne) tai omien toiveiden mukaisesti.

Kokkikoulu järjestetään Aurigan upeassa edustusravintolassa 5. kerroksessa. Kesällä on mahdollista olla myös terassilla merinäköalalla.

Kokkikouluun mahtuu samaan aikaan max. 10 hlö.

Pyydä tarjous tai lisätietoja osoitteesta auriga.FMS.FI@sodexo.com

Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella..

Tervetuloa nauttimaan Aurigan joulupöydästä 14.12.2017 klo. 10.45-13.00

Pöytään on katettu:

Juustoinen vihersalaatti ja sitruunavinegretteä

Rosollia ja punajuurikerma

Sillikaviaaria

Punasipulisilliä

Valkosipulisilakkaa

Graavia kirjolohta, sinappi-tillikastike

Tilliperunat

Jouluista leipää ja voita


Joulukinkkua

Lanttu- ja perunalaatikkoa

Sinappi-kermakastiketta

Herneitä ja luumua

Talon sinappia


Glögi

Piparkakku-karpalorahka

Hinta 16,80 € /hlö

Teethän ennakkotilauksen- ja pöytävaraukset torstai 30.11 mennessä:
auriga.fms.fi@sodexo.com / puh. 050-4370998

Tervetuloa!

RAPUMENUT 2017

Jokirapuja päivän hinnan mukaan vähintään 5 kpl/asiakas

Jokirapumenun peruspaketti sisältää:

  • tilliä
  • voita
  • paahtoleipää
  • servetit
  • rapuliinat-ja veitset

Pääruokavaihtoehdot

Paistettua siikaa 22,30€

  • porkkana-voikastike
  • paahdettua kasviksia ja perunaa

Ylikypsää karitsanpotkaa 25,40€

  • hunaja- rosmariinikastike
  • ruohosipuli-perunasosetta
  • grillattuja kasviksia

Paahdettua härän sisäfilettä 26,50€

  • bbq-kastike
  • palsternakkapyrettä
  • kanttarelli-sipulipaistos

JÄLKIRUOKAVAIHTOEHDOT

Paahdettu valkosuklaamousse, vadelmakastike 7,00
kauden marjoja

Tyrnipannacotta 7,00€
omenahilloketta, marenkia

Lakritsi Creme Brulee 7,00€
marinoituja marjoja

 

Kesän aukioloajat

Aulapalvelu:

Aulapalvelu palvelee 3.7.–4.8.2017 arkisin klo 8-15.00.

Aulapalvelu palvelee juhannuksena torstaina 22.6.2017 klo 8-15.00, kiinni perjantaina 23.6.2017.

Aulan kahvilapisteessä on myynnissä suolaisia ja makeita kahvilatuotteita, ruokaisia salaatteja, virvokkeita ja makeisia.

 

Ravintola:

Ravintola Fiskarholmen on suljettuna kesällä 3.7.–30.7.2017 välisenä aikana sekä perjantaina 23.6.2017.

Opiskelijahintaista lounasta ei tarjoilla 5.6.–11.8.2017 välisenä aikana ravintola Fiskarholmenissa. Moment’to – linjasto (local ja global) tarjoaa opiskelijoille lounaan spesiaalihintaan 4,95 €.

Heinäkuun kokous- ja edustustarjoilutilaukset Varianin kautta viimeistään 27.6.2017.