Näyttävät tilat ja tarjoilut pieneen ja suureen juhlaan

Ammattitaitoinen Sodexon henkilökunta vastaa vieraittesi viihtyvyydestä ja voit varata juhlatilan lisäksi herkulliset juhlatarjoilut laajasta valikoimasta. Viidennen kerroksen näköalaravintola Ocean View soveltuu erinomaisesti tasokkaisiin juhlatilaisuuksiin. Sen yhteydessä on suuri näköalaterassi, jonne juhlatarjoilut voidaan myös ilmojen salliessa siirtää. Terassilla on sohvaryhmiä ja myös grillausmahdollisuus. Juhlapäivään voi halutessaan myös yhdistää saunaillan Kustavi tai Naantali saunatiloissa.

Juhlatilat

Edustustila Ocean View

38

Näyttävä edustustila Ocean View taipuu moneen. Se koostuu kolmesta ravintolakabinetista (A, B ja C). Ravintolakabineteissa A ja C on kokoustilavarustus: dataprojektori tai LCD näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Tiloihin on esteetön kulku liikuntarajoitteisille. Kapasiteetti per ravintolakabinetti: A=12, B=8 ja C=18.  Ocean View sijaitsee 5. kerroksessa ja voit yhdistää tilavaraukseen samassa kerroksessa sijaitsevan Kustavi saunatilan.

Edustus-ja saunatila Naantali

10

Pirteä saunatilamme Naantali  koostuu oleskelutilasta, keittiöstä sekä saunatiloista pukuhuoneineen.  Saunatiloista on näkymät aina merelle asti! Kokousvarusteluina tilasta löytyvät dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Saunaan mahtuu 5. Naantaili sijaitsee 6. kerroksessa ja sinne on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.

Edustus-ja saunatila Kustavi

16

Tumma ja tyylikäs edustustila Kustavi koostuu kokoushuoneesta, oleskelutilasta sekä saunasta ja pukuhuoneesta. Kokoushuoneessa on dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Saunatilojen yhteydessä on iso terassi poreammeella. Terassilla on istuinryhmät ja grillausmahdollisuus kesäkaudella. Kustavi sijaitsee 5. kerroksessa.