Kokouspaketti on helppo tapa järjestää päivän kokoukset

Aurigan tiloissa yhdistyvät meri, Turun saaristo sekä moderni funkkishenki. Kokoustiloissamme meri on läsnä niin sisustuksessa kuin näköalassa. Kokouspakettimme sisältävät aamiaisbuffetin ja kokouslounaan ravintolassa, iltapäiväkahvin päivän makean kahvileivän kera sekä tilavuokran. Voit myös varata pelkän tilan. Tervetuloa viettämään toimiva kokouspäivä ja ihastumaan tiloihin!

Herkulliset ruokatarjoilut kruunaavat kokouksen

Ammattitaitoinen Sodexon henkilökunta vastaa vieraittesi viihtyvyydestä ja voit varata kokoustilan lisäksi myös herkulliset tarjoilut laajasta valikoimasta. Räätälöimme tarjoilut toiveittesi mukaan. Osaksi kokouspäivää voit yhdistää myös lounaan ravintola Fiskarholmenissa.

Runsaasti pysäköintitilaa

Sijaitsemme lähellä Turun satamaa Juhana Herttuan Puistokadulla. Meille on helppo tulla niin autolla, junalla kuin vaikkapa laivalla! Viking Linen ja Tallink Siljan terminaalit sijaitsevat kävelymatkan päässä. Pysäköintipaikkoja on runsaasti, joten myös omalla autolla tuleminen on sujuvaa.

Edustusravintolamme saunatiloineen tarjoaa rentouttavan päätöksen kokouspäivään

Aurigasta löytyy kaksi eri saunaosastoa, jossa voi rentoutua katsellen ohi lipuvia matkustajalaivoja. Viidennen kerroksen Kustavi saunatilasta on käynti isolle näköalaterassille, josta löytyy poreallas ja grillausmahdollisuus.

Kokous-ja edustustilamme

Skåldö+Baggö

150

Skåldö ja Baggö tilat voidaan yhdistää, jolloin tilaan mahtuu 150 henkilöä istumapaikoille. Tilat sijaitsevat 1. kerroksessa ja niihin on esteetön kulku liikuntarajoitteisille. Tiloissa on äänentoistolaitteet, dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys.

Edustustila Ocean View

38

Näyttävä edustustila Ocean View taipuu moneen. Se koostuu kolmesta ravintolakabinetista (A, B ja C). Ravintolakabineteissa A ja C on kokoustilavarustus: dataprojektori tai LCD näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Tiloihin on esteetön kulku liikuntarajoitteisille. Kapasiteetti per ravintolakabinetti: A=12, B=8 ja C=18.  Ocean View sijaitsee 5. kerroksessa ja voit yhdistää tilavaraukseen samassa kerroksessa sijaitsevan Kustavi saunatilan.

Skåldö

72

Skåldö on suurin yksittäinen tilamme ja se soveltuukin erinomaisesti tilaisuuksiin kuten konferenssit ja koulutukset. Tilassa on dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys sekä äänentoistolaitteet. Skåldö sijaitsee 1. kerroksessa ja sinne on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.

Edustus-ja saunatila Naantali

10

Pirteä saunatilamme Naantali  koostuu oleskelutilasta, keittiöstä sekä saunatiloista pukuhuoneineen.  Saunatiloista on näkymät aina merelle asti! Kokousvarusteluina tilasta löytyvät dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Saunaan mahtuu 5. Naantaili sijaitsee 6. kerroksessa ja sinne on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.

Edustus-ja saunatila Kustavi

16

Tumma ja tyylikäs edustustila Kustavi koostuu kokoushuoneesta, oleskelutilasta sekä saunasta ja pukuhuoneesta. Kokoushuoneessa on dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Saunatilojen yhteydessä on iso terassi poreammeella. Terassilla on istuinryhmät ja grillausmahdollisuus kesäkaudella. Kustavi sijaitsee 5. kerroksessa.

Kökar

25

Kökar soveltuu erinomaisesti koulutuksiin ja valmennuksiin. Pöydät on järjestetty luokkahuonemalliin. Tilassa on dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Tila sijaitsee 1. kerroksessa ja sinne on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.

Hangö

9

Hangö on tilamme videoneuvotteluita varten. Tilassa on videoneuvottelulaitteen lisäksi dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Hangö sijaitsee 1. kerroksessa ja sinne on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.

Borstö

10

Tilassa on kokousvarustuksena  dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Borstö sijaitsee 1. kerroksessa ja sinne on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.

Baggö

30

Tilassa on videoneuvottelulaitteen lisäksi dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Baggö sijaitsee 1. kerroksessa ja sinne on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.

Airisto

10

Airisto on tyylikäs kokoustila, jossa kokousvarusteluina dataprojektori tai LCD-näyttö, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Airisto sijaitsee 5. kerroksessa ja sinne on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.