Kokoustilat suurillekin, jopa 140 hengen ryhmille

Sodexon ammattitaitoinen henkilökunta vastaa vieraittesi viihtyvyydestä, ja voit varata kokoustilan lisäksi herkulliset kokous- ja edustustarjoilut laajasta valikoimasta. Kokouspäivään voit yhdistää virkistävän päätöksen upeissa edustus-ja saunatiloissa.

Kokouspaketti alk. 38 € /hlö

Kokouspaketit sisältävät aamiaisbuffetin ravintolassa, kokouslounaan ravintolassa, iltapäiväkahvin sekä päivän makean kahvileivän ja tilavuokran. Tervetuloa viettämään toimiva kokouspäivä!

Kokoustilat alk. 18,60 € /hlö

Laaja valikoima kokoustiloja, jotka ovat varustettu modernilla kokoustekniikalla. Voit varata halutessasi myös tarjoilun kokoustilaan. Kokoustilahinnasto

Varaa tila tai kokouspaketti

Jos sinulla on jo Sodexon Varian-varausjärjestelmän tunnukset, varaa kokoustilasi tästä

Sauna- ja edustustilat näköalaterassilla ja porealtaalla

Aurigasta löytyy kaksi eri saunaosastoa, jossa voi rentoutua näköalaterassilla ja ihastella ohi lipuvia matkustajalaivoja. Viidennen kerroksen saunatiloista on käynti isolle näköalaterassille, josta löytyy poreallas ja grillausmahdollisuus. Viidennen kerroksen saunaosaston yhteydestä löytyy myös edustus-ja kokoustilat, jotka voi yhdistää saunavaraukseen. Molempien saunatilojen yhteydessä on viihtyisät oleskelutilat  pukuhuoneiden lisäksi. Voit myös vuokrata pelkästään saunatilan käyttöösi tai esimerkiksi osana kokouspakettia. Sauna-ja edustustiloissa ei ole anniskeluoikeuksia.

Saunan voit vuokrata ottamalla yhteyttä aulapalveluihin: +358 50 4370998 / auriga.FMS.FI@sodexo.com