JÄRJESTÄ KOKOUS JOPA 140 HENGELLE MERELLISISSÄ TILOISSA

Ammattitaitoinen Sodexon henkilökunta vastaa vieraittesi viihtyvyydestä, ja voit varata kokoustilan lisäksi herkulliset tarjoilut laajasta valikoimasta. Aurigaan on helppo tulla autolla, ja paikoitustilaa on runsaasti. Viidennen kerroksen näköalaravintola Ocean View soveltuu erinomaisesti tasokkaisiin juhlatilaisuuksiin. Sen yhteydessä on suuri näköalaterassi. Terassilla on sohvaryhmiä ja myös grillausmahdollisuus. Kokouspäivään voi halutessaan myös yhdistää saunaillan. Upea saunaosastomme sijaitsee niin ikään viidennessä kerroksessa, ja saunaillan ohessa voi vilvoitella näköalaterassilla sijaitsevassa poreammeessa. Tiloissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten niihin voi tuoda omat juomat.

Kokouspaketti alk. 38 € /hlö

Kokouspaketit sisältävät aamiaisbuffetin ravintolassa, kokouslounaan ravintolassa, iltapäiväkahvin sekä päivän makean kahvileivän ja tilavuokran. Tervetuloa viettämään toimiva kokouspäivä!

Kokoustilat alk. 18,60 € /hlö

Meiltä löydät kokoustilat suurillekin, jopa 140 hengen ryhmille. Laaja valikoima kokoustiloja, jotka ovat varustettu modernilla kokoustekniikalla. Voit varata halutessasi myös tarjoilun kokoustilaan.

Sauna- ja edustustilat

Aurigasta löytyy kaksi eri saunaosastoa, jossa voi rentoutua näköalaterassilla ja ihastella ohi lipuvia matkustajalaivoja. Viidennen kerroksen saunatiloista on käynti isolle näköalaterassille, josta löytyy poreallas ja grillausmahdollisuus.