Aurigassa sinua palvelevat ravintola Fiskarholmen ja edustusravintola Ocean View

Päivän lounaan näet rullaamalla alas alla olevasta valikosta. Lounasaikaan 11-13  tarjoamme tunnin (1h) ilmaisen pysäköinnin.

Jos tarvitset menun tai paikan tapahtumallesi, Sodexon henkilökunta auttaa sinua suunnittelussa, olipa kyseessä kokous tai juhlavastaanotto. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ravintola Fiskarholmen

Fiskarholmenista saat aamupalaa, lounasta ja kahvia pikkupurtavineen. Auki arkisin 07.45-14.00 (lounasaika 11.00-13.00).

Liikemieslounas: Kolmen ruokalajin lounas pöytään tarjoiltuna. Varaukset kaksi arkipäivää aiemmin. Voit myös yhdistää lounaan kokouspalveluihin. Voit halutessasi myös yhdistää Kankaisten linnan kokouspalveluja osaksi kokouspäivääsi.

Lisätietoja ja varaus: +358 50 4370998 / auriga.FMS.FI@sodexo.com

Lounas

Ei lounaslistaa tälle päivälle.

Edustusravintola Ocean View

Ocean View edustusravintola merinäköallalla on edustava valinta niin kokouspäiviin, liikemiesilllallisiin kuin tunnelmallisiin juhliin.

Tarjoiluista huolehtii osaava Sodexon henkilökunta, joka toteuttaa juhlatarjoilut toiveittesi mukaan. Käytössäsi on iso näköalaterassi, jossa istuinryhmät ja jopa grillausmahdollisuus! Voit halutessasi varata myös saunaosaston ja päättää illan poreammeessa näköalaterassilla katsellen ohilipuvia laivoja: Terassilta avautuu maisemat satamaan ja Airistolle.

Pyydä tarjous Sodexon myyntipalvelusta tai ota yhteyttä:

+358 50 4370998 / auriga.FMS.FI@sodexo.com