Eleganta utrymmen och serveringar både till små och stora fester.

Vår kunniga personal på Sodexo ser till att dina gäster trivs. Utöver själva utrymmen erbjuder vi även läckra festserveringar enligt dina önskemål. Utsiktsrestaurangen Ocean View lämpar sej perfekt för finare tillställningar. I samband med restaurangen finns en stor terrass med utsikt över havet dit det går att flytta serveringen ifall vädret tillåter. På terrassen finns soffgrupper och möjlighet att grilla. Det finns även möjlighet att kombinera festandet med kvällsbad i våra bastuutrymmen Kustavi eller Naantali.

Festutrymmen

Representations­restaurang Ocean View

38

Ocean View representationsrestaurang med havsutsikt är ett utmärkt val för mötesdagar, affärsmiddagar samt stämningsfulla fester. Den består av tre kabinett (A, B och C). Kabinett A och C har mötesutrustning: dataprojektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Obehindrat tillträde för rörelsehindrade. Kapacitet per kabinett: A=12, B=8 och C=18. Ocean View ligger på femte våningen. På samma våning ligger bastuutrymmet Kustavi, som kan bokas på samma gång.

Representations- och bastuutrymme Naantali

10

Naantali består av salong, kök och bastu med omklädningsrum. Bastun har utsikt ända till havet! Utrymmet har också mötesutrustning: projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Bastun rymmer 5 personer. Naantali ligger på sjätte våningen och har obehindrat tillträde för rörelsehindrade.

 

Representations- och bastuutrymme Kustavi

16

Kustavi är ett elegant representationsutrymme som består av mötesrum, salong och bastu med omklädningsrum. Mötesrummet är utrustat med projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Bastun rymmer 5 personer. Brevid bastun finns en stor terass med bubbelpool. Terassen har sittgrupper och grill för sommarsäsongen. Kustavi ligger på femte våningen.