Beställ vårt mötespaket och gör mötesdagen smidig

Aurigas utrymmen präglas av hav, Åbo skärgård och en stilren funkisanda. I våra mötesutrymmen är havet närvarande både i inredningen och utsikten. Vårt mötespaket innehåller morgonmålsbuffet, möteslunch på restaurangen, eftermiddagskaffe och hyran för utrymmet. Ifall du inte vill ha mat kan du även boka endast utrymmet också. Välkommen på en smidig och skön mötesdag till Auriga!

God mat är A och O för en lyckad mötesdag

Vår proffsiga Sodexo personal tar hand om dina gästers trivsel och utöver utrymmet kan ni beställa olika maträtter och snacks från vårt breda sortiment. Vi skräddarsyr alltid menyn enligt dina önskemål. Du kan också lägga till restauranglunch i ditt mötespaket.

Rikligt med parkeringsplatser

Vi ligger nära hamnen i Åbo på Johan Hertigs Parkgata. Det är enkelt att besöka oss med bil, tåg eller färja. Viking Line och Tallink Silja terminalerna ligger ett stenkast ifrån oss. Vårt rymliga parkeringsområde gör besökandet med personbil smidigt.

Vår representationsrestaurang med bastuavdelning möjliggör ett avslappnande slut till mötesdagen

Auriga har två bastuavdelningar där man kan ta det lugnt och se på förbiåkande färjor och småbåtar. Från femte våningens bastuutrymme “Kustavi” kommer man ut på utsiktsterrassen där de finns en härlig jaccuzzi och grill.

Våra mötes- och representationsutrymmen

Skåldö+Baggö

150

Skåldö och Baggö kan kombineras till ett utrymme med 150 sittplatser. Utrymmena ligger på första våningen och har obehindrat tillträde för rörelsehindrade. Utrymmena är försedda med högtalare, projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning.

Representations­restaurang Ocean View

38

Ocean View representationsrestaurang med havsutsikt är ett utmärkt val för mötesdagar, affärsmiddagar samt stämningsfulla fester. Den består av tre kabinett (A, B och C). Kabinett A och C har mötesutrustning: dataprojektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Obehindrat tillträde för rörelsehindrade. Kapacitet per kabinett: A=12, B=8 och C=18. Ocean View ligger på femte våningen. På samma våning ligger bastuutrymmet Kustavi, som kan bokas på samma gång.

Skåldö

72

Skåldö är vårt största utrymme och passar utmärkt för konferenser och skolningar. Utrymmet är försett med högtalare, projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Skåldö ligger på första våningen och har obehindrat tillträde för rörelsehindrade.

Representations- och bastuutrymme Naantali

10

Naantali består av salong, kök och bastu med omklädningsrum. Bastun har utsikt ända till havet! Utrymmet har också mötesutrustning: projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Bastun rymmer 5 personer. Naantali ligger på sjätte våningen och har obehindrat tillträde för rörelsehindrade.

 

Representations- och bastuutrymme Kustavi

16

Kustavi är ett elegant representationsutrymme som består av mötesrum, salong och bastu med omklädningsrum. Mötesrummet är utrustat med projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Bastun rymmer 5 personer. Brevid bastun finns en stor terass med bubbelpool. Terassen har sittgrupper och grill för sommarsäsongen. Kustavi ligger på femte våningen.

Kökar

25

Kökar passar utrmärkt för skolningstillfällen. Borden är ordnade som i en skolklass. Utrymmet är utrustat med projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Utrymmet ligger på första våningen och har obehindrat tillträde för rörelsehindrade.

Hangö

9

Hangö är vårt videokonferensrum. Utöver videokonferensutrustningen finns även projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Hangö ligger på första våningen och har obehindrat tillträde för rörelsehindrade.

Borstö

10

Utrymmet är utrustat med projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Borstö ligger på första våningen och har obehindrat tillträde för rörelsehindrade.

Baggö

30

Baggö är försett med videokonferensutrustning, projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Utrymmet ligger på första våningen och har obehindrat tillträde för rörelsehindrade.

Airisto

10

Airisto är ett elegant mötesutrymme försett med projektor eller LCD-skärm, blädderblock och trådlös internetanslutning. Utrymmet ligger på femte våningen och har obehindrat tillträde för rörelsehindrade.